kövess a twitteren!

ötkilós

Egy 1969-es Fiat 500-as újjászületése és egyéb dolgok.

Friss topikok

  • GrandeChino20: Szia, mi lett az autóval? Megvan még? Újul? (2022.06.20. 17:43) This is a beginning of ...
  • petrol pet: Kedves történet. A zöld gép nagy klasszikus, ez a képen szereplő épp az én példányom. Ennek is jó ... (2016.11.09. 15:47) A pedállal hajtott autó esete
  • SuperBKV: Hát igen a new generation elég jó, mivel nincs benne koffein, nincs az a kesernyés utóíz. (2013.03.23. 20:36) A test kerozinja avagy a nagy energiaital teszt!
  • Zasztis: Szia! Először is gratulálok a kis 500-ashoz! Érdeklődnék, hogy a visszapillantó tükör pontosan mel... (2010.03.10. 17:49) A mázli faktor!
  • sz_: Megkóstoltam a Cserpes áfonyás joghurtját, de nem voltam elájulva tőle. Nálam továbbra is a Landli... (2009.11.03. 22:19) A földi lét örömei

London bébi!

2009.03.20. 09:41 - Luigicar

Címkék: metró london nők leggings

Nos, a kis ötkilós most épp Billinger Barna műhelyébe készül átkerülni, miután megkapta a wash-primer bevonatot. Én a hétvégét kint töltöttem (immár másodszor) Londonban, egy nagyon jól sikerült látogatás keretében. Ilyenkor az ember mindig rádöbben mennyire messzire vagyunk dolgoktól, amik ott természetesek. Az első rögtön a közlekedés. Egy percig nem hiányzott az autó. (most nem az ötkilósra gondolok :) ) Annyira jól szervezett, és gyors a kinti metró és busz hálózat, hogy az ember nem is kíván autót használni a városban. (arról nem is beszélve, hogy így bűntudat nélkül hódolhat az ember a britek által is számos változatban előállított élvezeti folyadéknak, nevezetesen a sernek!) Aztán az emberek. Persze ennek köze lehet ahhoz, hogy London egy iszonyatos olvasztótégelye a különböző nációknak, de mégis sokkal élhetőbb a város, közvetlenebbek az emberek. (persze, tudom ott sem fenékig tejfel minden). Éééés mivel egy sörreklám is csak akkor lehet sikeres, ha ven benne legalább egy dekoltált csaj, ejtsünk néhány szót a nőkről. Bár a szakmában nyúlásként számon tartott soproni reklám szerint, nálunk a legszebbek a lányok, ezt cáfolnom kell. Illetve árnyalnom. Lehet, hogy nálunk a legszebbek, de hogy nálunk a legrosszabbul öltözöttek is, az biztos. Kint most iszonyatos divat a leggings, vagy mondjuk magyarul, a cicanadrág. (Lányok, lehet készülni! Még egy év és hozzánk is elér!) DE! Nincs kétségem afelől, hogy mire hozzánk ér, mindenféle rikiíó színű darab fog hódítani, míg kint szigorúan a fekete megy, lapos talpú cipővel. És bizony, mint mindent, ezt is azok fogják először (és utána még sokszor, lehetőleg magas sarkúval) magukra húzni, akiknek a férfi szemek ellen elkövetett merénylet miatt, büntiből egy sötét szobában kellene gubbasztani, és 1000x leírni, hogy nem veszek fel csípőfarmert, és különösen nem guggolok le benne, hogy kilátsszon a tangába szorított istálló, ha csak a fenekem külön 100 kilós. (mondjuk a guggolás 100 kiló alatt sem javallott!) Kint furcsa módon van annyi önismerete a nőknek, hogy nem vesznek fel olyan textildarabot, ami előnytelen a számukra. (persze, nem 100-ból 100, de nem is mint nálunk 100-ból 10!) Így történhetett meg az, hogy a brit nőkről felállított véleményünk a percepció hatására erősen megváltozott Karesz barátommal és csak ámultunk és bámultunk. Hát igen! London bébi!

A bejegyzés trackback címe:

https://otkilos.blog.hu/api/trackback/id/tr831013571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása